• banner

Profil konstruksi aluminium

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Kasus Aplikasi Profil Aluminium anu diekstrusi
Profil Aluminium anu diekstrusi salaku salah sahiji jinis pangolahan deformasi dina pabrikan aluminium, mangrupikeun cara ngawangun bentuk.

Saatos anodizing, permukaan profil T-slot extruded aluminium éndah pisan. Dilarapkeun sacara luas kana kandang alat-alat, pigura papan aluminium, tampilan, pager, rak panyimpenan, conveyor, workbench, jalur perakitan dll.

Naha dianggo pikeun pabrik peralatan aslina sareng / atanapi pangguna akhir, kami ngaluarkeun sistem profil aluminium tiasa diterapkeun sacara fleksibel sareng ékonomis. kami ngagampangkeun kaayaan pakakas komputerisasi seni pikeun ngabantosan pamekaran aplikasi anu paling.

Dalil anu ngayakinkeun:
1. Kauntungannana biaya
• Henteu peryogi mesin mékanis
• Kasalahan dina konstruksi atanapi perakitan tiasa dilereskeun langkung gampang
2. Basajan
• Ngan mesen sareng ngarakit
3. Kasaluyuan
• Profil aluminium tiasa digabungkeun sareng produk dina rentang anu sanés
4. Penampilan
• Sambungan henteu katingali ti luar sareng janten sanés faktor anu ngaganggu nalika nganggo asesoris
5. Lalawanan
• Bagian silang profil henteu lemah ku liang bor atanapi slot giling
• Profil diamankeun ngalawan pulas ku téknologi penghubung
• Aplikasi optimal pikeun kakuatan berkat géométri khusus
6. Parabot
• Alat saderhana cekap kanggo dirakit
7. Gratis
• Tiasa dipotong janten spésifikasi
• Profil aluminium ditandaan sareng dirobih
8. Palayanan
• Nyambungkeun sét tiasa dipasang dina profil saatos dipénta
• perpustakaan produk CAD sayogi kanggo dianggo salaku bantosan konstruksi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana