• banner

Profil konstruksi aluminium

  • Aluminium construction profiles

    Profil konstruksi aluminium

    Pedaran Produk Aplikasi Propil Aluminium Extruded Aplikasi Profil Aluminium Extruded salaku jinis pamrosésan deformasi dina pabrikan aluminium, mangrupikeun cara ngawangun bentuk. Saatos anodizing, permukaan profil T-slot extruded aluminium éndah pisan. Dilarapkeun sacara luas kana kandang alat-alat, bingkai papan aluminium, tampilan, pager, rak panyimpenan, conveyor, workbench, jalur perakitan sareng sajabana Naha dianggo pikeun pabrik peralatan aslina sareng / atanapi pangguna akhir, kami ngaluarkeun aluminium ...