• banner

Garis Konveyor Aluminium

  • Aluminium Conveyor line

    Garis Konveyor Aluminium

    Mangpaat sipat mékanis Alus, sareng gampang dirakit. Naha anjeun roller conveyor, ranté conveyor conveyor atanapi belt conveyor, sadayana diluyukeun pikeun nyocogkeun rohangan dina konfigurasi naon waé. Basajan sareng hemat biaya. Nyusunna conveyor roller murah, non-Powered nganggo komponén framing standar. Gampang dipasang; henteu diperyogikeun mesin. Ngidinan ngagantian rol individu tanpa ngabongkar sadayana sistem. Épéktabilitas anu langkung luhur, sacara opsional nambihan komponén sareng modifikasi saderhana.