• banner

Bar Babak Aluminium

Pedaran pondok:

Aluminium Babak Bar 6063T6 nyaéta buleud ngawangun Alloy Aluminium 6063. Paduan ieu biasana disebut salaku paduan arsitéktur. Diwangun salaku paduan ékstrusi, 6063 Aluminium Alloy ngagaduhan sipat tarik anu cukup luhur, ciri bérés anu hadé sareng tahan korosi anu luhur. Mangrupikeun salah sahiji paduan anu paling cocog pikeun aplikasi anodizing kalebet anodizing jas atos pikeun tabung silinder hawa.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Aluminium Babak Bar 6063T6 nyaéta buleud ngawangun Alloy Aluminium 6063. Paduan ieu biasana disebut salaku paduan arsitéktur.

Diwangun salaku paduan ékstrusi, 6063 Aluminium Alloy ngagaduhan sipat tarik anu cukup luhur, ciri bérés anu hadé sareng tahan korosi anu luhur.

Mangrupikeun salah sahiji paduan anu paling cocog pikeun aplikasi anodizing kalebet anodizing jas atos pikeun tabung silinder hawa.

Mangpaat

Kagunaan umum Aluminium Round Bar 6063T6 kalebet:
Aplikasi Arsitéktur / Extrusions / Bingkai Jandéla / Lawang / Toko Fittings / Tubing Irigasi

Aluminium Babak Bar 6082T6 nyaéta buleud Alloy Aluminium ngawangun 6082. Paduan ieu aya dina kulawarga aluminium-magnesium-silikon tempa (séri 6000 atanapi 6xxx). Mangrupikeun salah sahiji paduan anu langkung populér dina séri na.

6082 Aluminium Alloy biasana diwangun ku ékstrusi sareng gulung, tapi salaku paduan tempa henteu dianggo dina casting. Éta ogé tiasa ditempa sareng dilapis, tapi éta henteu umum sareng paduan ieu. Éta henteu tiasa dianggo dikerasan, tapi biasana panas diubaran pikeun ngahasilkeun témpers kalayan kakuatan anu langkung luhur tapi ka handap saluran.

Mangpaat
Kagunaan umum Aluminium Round Bar 6082T6 kalebet:
Aplikasi / Trusses anu ditekenkeun pisan, Jambatan / Cranes / aplikasi Angkutan / Bijih langkung / Tong bir


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Aluminium Hexagon tube

      Tabung Hexagon Aluminium

      Aplikasi Aluminium Tube Industrial Aerospace / Otomotif / Produk Podomoro / Éléktronika / Olahraga luang / jati padang rumput hejo / Asesoris kelautan Kelas 6000 Seri Bentuk Hexagon tube Permukaan Perawatan Anodized Panjang 1000mm - 6000mm Mesin panggunaan, mobil Hardness standard Alloy Atanapi Henteu Paduan Temper T3 - T8 Alloy 6061/6063/6005/6082

    • Aluminium Conveyor line

      Garis Konveyor Aluminium

      Mangpaat sipat mékanis Alus, sareng gampang dirakit. Naha anjeun roller conveyor, ranté conveyor conveyor atanapi belt conveyor, sadayana diluyukeun pikeun nyocogkeun rohangan dina konfigurasi naon waé. Basajan sareng hemat biaya. Nyusunna conveyor roller murah, non-Powered nganggo komponén framing standar. Gampang dipasang; henteu diperyogikeun mesin. Ngidinan ngagantian rol individu tanpa ngabongkar sadayana sistem. Langkung lega, milih ...

    • Aluminium Angle

      Angle Aluminium

      Pedaran Produk Aluminium Angle 6063T6 mangrupikeun sudut ngawangun 6063 Aluminium Alloy. Paduan ieu biasana disebut salaku paduan arsitéktur. Diwangun salaku paduan ékstrusi, 6063 Aluminium Alloy ngagaduhan sipat tarik anu cukup luhur, ciri bérés anu hadé sareng tahan korosi anu luhur. Mangrupikeun salah sahiji paduan anu paling cocog pikeun aplikasi anodizing kalebet anodizing jas atos pikeun tabung silinder hawa. ...

    • Aluminum Production Line

      Garis Produksi Aluminium

      Mangpaat Garis produksi tiasa ditampi lingkungan kerja anu gancang dina pembuatan sareng perakitan. Platform ukuranana standar. Gampang dipasang; henteu diperyogikeun mesin. Ngidinan ngagantian rol individu tanpa ngabongkar sadayana sistem. Fitur • Ngalereskeun slot dina sadaya sisi • Pilihan aplikasi tanpa wates • Usaha minimal diperyogikeun dina pangwangunan • Cost optimisati ...

    • aluminium solar corner key

      konci sudut surya aluminium

      Pedaran Produk tahan suhu tinggi, tahan korosi, tahan abrasi. Bahan 6000 séri Annealing T3-T8 Aplikasi Surya Bingkai Bentuk ngarobih Warna pérak / Perawatan permukaan hideung anodize / sandblasting / bubuk palapis Bahan alloy 6063/6061/6005 Temper T5 / T6 Panjang disaluyukeun

    • Aluminium Round Tube

      Tube Babak Aluminium

      Pedaran Produk Aluminium Round Tube 6063T6 mangrupikeun tubular ngawangun 6063 Aluminium Alloy. Paduan ieu biasana disebut salaku paduan arsitéktur. Diwangun salaku paduan ékstrusi, 6063 Aluminium Alloy ngagaduhan sipat tarik anu cukup luhur, ciri bérés anu hadé sareng tahan korosi anu luhur. Mangrupikeun salah sahiji paduan anu paling cocog pikeun aplikasi anodizing kalebet anodizing jas atos pikeun tabung silinder hawa. ...