• banner

Rak Aluminium

  • Aluminium Shelf

    Rak Aluminium

    Pedaran Produk tahan suhu tinggi, tahan korosi, tahan abrasi. Aranjeunna idéal pikeun gudang anu bersih, sipat mékanis anu saé, kakuatan sambungan anu luhur sareng kapasitas bantalan anu luhur. Beungeutna geulis sareng tahan korosi. Workbench profil aluminium slot T-fléksibel tiasa nampung lampu tambahan sareng fasilitas tempat diukna supados gancang diwangun. Gampang dipasang; henteu diperyogikeun mesin; rapih sareng rapih. Ngagaduhan rak anu pas anu penting pikeun épisiénsi ...