• banner

propil surya aluminium

  • aluminium solar corner key

    konci sudut surya aluminium

    Résistansi suhu luhur, résistansi korosi, résistansi abrasi.

  • aluminium solar frame structure

    struktur pigura surya aluminium

    Aplikasi Produk 1) Jandéla sareng panto 2) Lemari ngageser panto ngageser 3) dapur 4) Jati 5) Wangunan kaca kaca témbok 6) Anggar, Rel, Dek sareng Bingkai. 7) Pigura panel surya, kurung pasang surya / hateup 8) Alat-alat garis perakitan industri. 9) ku ukuran desain khusus sareng diménsi Kelas 6000 séri Suhu T3-T8 Perawatan permukaan Sandblasting Anodized siver, Sandblasting Anodized hideung, Warna Emas / pérak / perunggu / sampanye, rébuan pilihan warna Bahan Alloy 6063/606 ...