• banner

Tube Kotak Aluminium

Pedaran pondok:

Aluminium Square Tube 6082T6 mangrupikeun bentuk pipa pasagi 6082 Aluminium Alloy. Paduan ieu aya dina kulawarga aluminium-magnesium-silikon tempa (séri 6000 atanapi 6xxx). Mangrupikeun salah sahiji paduan anu langkung populér dina séri na.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Aluminium Square Tube 6082T6 mangrupikeun bentuk pipa pasagi 6082 Aluminium Alloy. Paduan ieu aya dina kulawarga aluminium-magnesium-silikon tempa (séri 6000 atanapi 6xxx). Mangrupikeun salah sahiji paduan anu langkung populér dina séri na.

6082 Aluminium Alloy biasana diwangun ku ékstrusi sareng gulung, tapi salaku paduan tempa henteu dianggo dina casting. Éta ogé tiasa ditempa sareng dilapis, tapi éta henteu umum sareng paduan ieu. Éta henteu tiasa dianggo dikerasan, tapi biasana panas diubaran pikeun ngahasilkeun témpers kalayan kakuatan anu langkung luhur tapi ka handap saluran.

Mangpaat

Kagunaan umum Aluminium Square Tube 6082T6 kalebet:
Aplikasi anu ditekenkeun pisan / Trusses / Bridges / Cranes / Transport applications / Ore skips / Beer tong

Aluminium Square Tube 6063T6 mangrupikeun bentuk pipa pasagi 6063 Aluminium Alloy. Paduan ieu biasana disebut salaku paduan arsitéktur.

Diwangun salaku paduan ékstrusi, 6063 Aluminium Alloy ngagaduhan sipat tarik anu cukup luhur, ciri bérés anu hébat sareng tahan korosi anu luhur.

Mangrupikeun salah sahiji paduan anu paling cocog pikeun aplikasi anodizing kalebet anodizing jas atos pikeun tabung silinder hawa.

Mangpaat
Kagunaan umum Aluminium Square Tube 6063T6 kalebet:
Aplikasi Arsitéktur / Extrusions / Bingkai Jandéla / Lawang / Toko Fittings / Tubing Irigasi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Aluminium Round Bar

      Bar Babak Aluminium

      Pedaran Produk Aluminium Round Bar 6063T6 mangrupikeun palang Aluminium Alloy buleud ngawangun. Paduan ieu biasana disebut salaku paduan arsitéktur. Diwangun salaku paduan ékstrusi, 6063 Aluminium Alloy ngagaduhan sipat tarik anu cukup luhur, ciri bérés anu hébat sareng tahan korosi anu luhur. Mangrupikeun salah sahiji paduan anu paling cocog pikeun aplikasi anodizing kalebet anodizing jas atos pikeun tabung silinder hawa. ...

    • Aluminium Conveyor line

      Garis Konveyor Aluminium

      Mangpaat sipat mékanis Alus, sareng gampang dirakit. Naha anjeun roller conveyor, ranté conveyor conveyor atanapi belt conveyor, sadayana diluyukeun pikeun nyocogkeun rohangan dina konfigurasi naon waé. Basajan sareng hemat biaya. Nyusunna conveyor roller murah, non-Powered nganggo komponén framing standar. Gampang dipasang; henteu diperyogikeun mesin. Ngidinan ngagantian rol individu tanpa ngabongkar sadayana sistem. Langkung lega, milih ...

    • Aluminium Hexagon tube

      Tabung Hexagon Aluminium

      Aplikasi Aluminium Tube Industrial Aerospace / Otomotif / Produk Podomoro / Éléktronika / Olahraga luang / jati padang rumput hejo / Asesoris kelautan Kelas 6000 Seri Bentuk Hexagon tube Permukaan Perawatan Anodized Panjang 1000mm - 6000mm Mesin panggunaan, mobil Hardness standard Alloy Atanapi Henteu Paduan Temper T3 - T8 Alloy 6061/6063/6005/6082

    • Aluminium Round Tube

      Tube Babak Aluminium

      Pedaran Produk Aluminium Round Tube 6063T6 mangrupikeun tubular ngawangun 6063 Aluminium Alloy. Paduan ieu biasana disebut salaku paduan arsitéktur. Diwangun salaku paduan ékstrusi, 6063 Aluminium Alloy ngagaduhan sipat tarik anu cukup luhur, ciri bérés anu hébat sareng tahan korosi anu luhur. Mangrupikeun salah sahiji paduan anu paling cocog pikeun aplikasi anodizing kalebet anodizing jas atos pikeun tabung silinder hawa. ...

    • Aluminium Channel

      Saluran Aluminium

      Pedaran Produk Aluminium Channel 6063T6 nyaéta saluran anu ngawangun 6063 Aluminium Alloy. Paduan ieu biasana disebut salaku paduan arsitéktur. Diwangun salaku paduan ékstrusi, 6063 Aluminium Alloy ngagaduhan sipat tarik anu cukup luhur, ciri bérés anu hébat sareng tahan korosi anu luhur. Mangrupikeun salah sahiji paduan anu paling cocog pikeun aplikasi anodizing kalebet anodizing jas atos pikeun tabung silinder hawa.

    • Aluminum LED Extrusions

      Aluminium Extrusions LED

      Pedaran Produk LED extrusions, ogé disebut salaku propil LED, perumahan anu diekstrusi atanapi saluran anu janten dasar pikeun sadaya perlengkapan LED KLUS. Ekstrusi dipasang babarengan sareng strip LED sareng asesorisna pikeun ngalengkepan perlengkapan LED urang- ieu ngamungkinkeun urang pikeun maksimalkeun pungsi aplikasi sareng panggunaan anu sayogi pikeun strip lampu LED. kami nyayogikeun tampilan anu gaya sareng bérés pikeun padumukan sareng komérsial, lampu kelas spésifikasi. Kusabab abdi ...