• banner

Perlakuan permukaan Aluminium

  • Wood grain transfer

    Mindahkeun sisikian kai

    Profil mindahkeun sisikian kai didasarkeun kana prinsip sublimasi suhu luhur sareng penetrasi panas dina dasar palapis bubuk atanapi lukisan éléktroforétik, ngalangkungan pemanasan sareng tekanan, pola sisikian kai dina kertas transfer atanapi pilem transfer gancang ditransfer sareng ditusuk kana profil anu parantos disemprot atanapi dicét éléktroforetik. Éta ngajantenkeun profil alloy kai panto alloy aluminium sareng windows anu dihasilkeun ku Fuxuan gaduh tékstur anu jelas sareng raos tilu diménsi anu kuat, sareng tiasa langkung ngeunteung perasaan alam tina gandum kai, anu mangrupikeun bahan hemat énergi sareng bahan perlindungan lingkungan anu ideal tibatan kai tradisional .

  • electrostatic powder coating

    palapis bubuk éléktrostatik

    Urang tiasa ngadamel sagala jinis pangobatan permukaan Numutkeun palanggan anu resep, Surface Treament: Mill-Finished, Anodizing, Powder Coating, Electrophoresis, Wood Grain, Polishing, Brushing jsb.

    Warna: Silver, Champage, Bronze, Golden, Hideung, Pasir palapis, Anodized Acid sareng alkali atanapi Customized jsb.

  • Anodizing

    Anodizing

    Urang tiasa ngadamel sagala jinis pangobatan permukaan Numutkeun palanggan anu resep, Surface Treament: Mill-Finished, Anodizing, Powder Coating, Electrophoresis, Wood Grain, Polishing, Brushing jsb.

    Warna: Silver, Champage, Bronze, Golden, Hideung, Pasir palapis, Anodized Acid sareng alkali atanapi Customized jsb.