• banner

jandéla aluminium & panto

  • wall cabinet door
  • sun room
  • sliding door
  • overhang door
  • luxury door
  • heavy sliding door
  • casement door
  • business gate
  • Vertical sliding door and window

    Panto jeung jandéla ngageser nangtung

    Jandéla ngageser tiasa dibagi kana jandéla ngageser horisontal sareng jandéla ngageser nangtung numutkeun arah geser anu béda. Jandéla ngageser horisontal kedah disetél ku alur rel di luhur sareng handapeun jandéla sash, sareng jandéla ngageser nangtung peryogi katrol sareng kasaimbangan. Jandéla ngageser ngagaduhan kaunggulan henteu nempatan rohangan jero rohangan, penampilan anu saé, harga ekonomis sareng panyegelan anu saé. Ngagunakeun rel slide tingkat tinggi, lembut dorong, buka fleksibel. Kalayan potongan ageung ...
  • Sliding door and window

    Gésér panto sareng jandéla

    Geser panto mangrupikeun panto kulawarga biasa, anu tiasa didorong teras ditarik. Kalayan pamekaran téknologi sareng kaanekaragaman artina hiasan, fungsi sareng ruang lingkup panto ngageser ngembangna tina permukaan piring tradisional dugi ka kaca, kaén, rotan, profil alloy aluminium, ti panto ngageser, panto tilepan kana panto partisi. Naha éta kamar mandi méter pasagi atanapi kamar panyimpenan henteu teratur, salami panto ngageser diganti, kumaha sempitna rohangan abdi ...
  • Insulated home sliding doors and windows

    Insulated panto ngageser sareng jandéla

    Ayeuna dina rupa-rupa lingkungan anu béda-béda bakal seueur dianggo panto insulasi panas sareng windows, alesan utamina nyaéta ngagaduhan kinerja insulasi panas anu saé, dina prosés aplikasi henteu kedah dirawat khusus, gaduh airtightness anu saé, sareng ogé tiasa ngahontal anu saé pangaruh tahan cai sareng seuneu, kaamanan ogé bakal ngahontal standar anu langkung luhur. Kusabab kinerja insulasi termal anu hadé sareng pangaruh insulasi sora sareng réduksi noise, éta langkung seueur dianggo di seueur kalér ...
  • Insulated home folding door

    Panto tilepan bumi anu terisolasi

    Desain sistem alur standar Éropa, éndah tur indah, teu aya liang pamolahna kabocoran; Aya seueur gaya kombinasi sareng sababaraha bentuk pikeun anjeun milih. Struktur profil sadar tilu struktur rongga, sareng struktur rongga multi gaduh insulasi sora anu luhur sareng pangaruh hemat énergi tinggi (Sapertos: insulasi panas, AC anu tiis, énergi pemanasan henteu gampang dileupaskeun, sareng sajabana); Kinerja anti maling, nganggo engsel (engsel) pikeun muka, struktur multi titik konci pikeun ngahontal ...
12 Teras> >> Halaman 1/2