• banner

Panas aluminium

  • Aluminum heatsink

    Panas aluminium

    Pedaran Produk Aluminium heatsink mangrupikeun produk anu paling seueur dianggo pikeun solusi termal. Aluminium (Aluminium) mangrupikeun logam kadua panglobana dianggo di dunya saatos Besi. Saatos oksigén sareng silikon, aluminium mangrupikeun unsur paling umum dina kerak Bumi. Pasipatan anu ngajantenkeun aluminium heatsink populér diantarana: Konduktivitas termal sareng listrik anu alus Kapadetan handap kalayan kapadetan ~ 2,700 kg / m3 beurat Rendah kakuatanna ageung antara 70 sareng 700 MPa Mudah dijalankeun mesin gampang ...