• banner

Aluminium Extrusions LED

  • Aluminum LED Extrusions

    Aluminium Extrusions LED

    Pedaran Produk LED extrusions, ogé disebut salaku propil LED, perumahan anu diekstrusi atanapi saluran anu janten dasar pikeun sadaya perlengkapan LED KLUS. Ekstrusi dipasang babarengan sareng strip LED sareng asesorisna pikeun ngalengkepan perlengkapan LED urang- ieu ngamungkinkeun urang pikeun maksimalkeun pungsi aplikasi sareng panggunaan anu sayogi pikeun strip lampu LED. kami nyayogikeun tampilan anu gaya sareng bérés pikeun padumukan sareng komérsial, lampu kelas spésifikasi. Kusabab fitur adaptasi na, extrusions LED tiasa ...