• banner

Garis Produksi Aluminium

  • Aluminum Production Line

    Garis Produksi Aluminium

    Mangpaat Garis produksi tiasa ditampi lingkungan kerja anu gancang dina pembuatan sareng perakitan. Platform ukuranana standar. Gampang dipasang; henteu diperyogikeun mesin. Ngidinan ngagantian rol individu tanpa ngabongkar sadayana sistem. Fitur • Ngalereskeun slot dina sadaya sisi • Pilihan aplikasi tanpa wates • Usaha minimal diperyogikeun dina pangwangunan • Optimasi biaya