• banner

Taros Kami

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

JIANGSU HUACHANG ALUMINUM FACTORY CO., LTD

  • Jalan Hanxing Wétan, Zona Pangwangunan Ékonomi Peixian, Propinsi Jiangsu, Cina 221600

  • Telp: +86 516 89940868 Fax: +86 516 89940811

  • aluminium.export@huachang-alu.com

  • Situs wéb: www.huachangwindows.com

Kontak Jalma: Mr. Ben Guo Surélék: ben@huachang-alu.com Wechat / whatsapp: +86 13998117024