Parabotna

  • project

    5.000 ton mesin extruding

  • project

    Curing sepuh

  • project

    Bengkel casting

  • project

    Bengkel Extruding

  • project

    Gudang Stéronoskop pinuh Otomatis Gudang

  • project

    Bengkel kapang

  • project

    Kontrol numerik mesin motong linier

  • project

    AS Glencoe mesin ngangkut dua kali

  • project

    Garis produksi éléktroforsi oksidasi otomatisasi nangtung nangtung

  • project

    Gudang nangtung otomatis pikeun produk réngsé

  • project

    Garis konéksi otomatis pinuh

  • project

    Kompor homogén

  • project

    Ngamuat daérah pusat distribusi fisik

  • project

    Bengkel bungkus

  • project

    Pusat distribusi fisik

  • project

    Garis produksi pikeun propil insulasi panas

  • project

    Mesin blasting keusik

  • project

    Bengkel pangubaran limbah

  • project

    Pusat kontrol linier oksidasi otomatis nangtung

  • project

    Manajemén pergudangan otomatis

  • project

    Gurat nyemprot sisikian kai tujuan lini produksi dua tujuan

  • project

    Gudang nangtung

  • project

    Tutuwuhan Pangubaran Cai Runtah

  • project

    Lokakarya Casting