• banner

Panto tilepan

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Panto tilepan utamina diwangun ku pigura panto, daun panto, bagian transmisi, bagian panangan anu diputer, batang transmisi, parangkat panunjuk arah, jst Jinis panto tiasa dipasang dina jero ruangan sareng luar. Unggal panto aya opat daun, dua pikeun panto sisi sareng dua pikeun panto tengah. Pigura dina hiji sisi daun panto sisi disambungkeun sareng daun panto tengah ku engsel, Aci puteran luhur sareng handap masing-masing dipasang dina tungtung luhur sareng handap stil dina sisi séjén daun panto sisi, sareng poros puteran dihubungkeun sareng korsi poros puteran luhur sareng handap pigura panto dina dua sisi panto muka. Stil gigir bakal muter di sakuliling stil, sareng ngajalankeun daun panto tengah ka puteran dugi ka 90 derajat, supados tiasa muka sareng nutup daun panto. Nalika listrik, tungtung aci puteran luhur dipasang ku bagian panangan anu muter sareng bagian transmisi, sareng tengah luhur pigura panto dipasang ku bagian transmisi sareng panto panto; Daun panto tengah disayogikeun alat panunjuk arah. Saatos panto panto dibuka, éta nyetir dua roda unggal bagian transmisi pikeun diputer, sareng dua rak gigi janten gerak linier. Ujung séjén rak disambungkeun sareng panangan anu muter, sareng panangan anu muterkeun ngajantenkeun gerakan sirkular. Pigura panto sisi muterkeun sakuriling stil pikeun sacara listrik muka daun panto. Sambungan segel tengah tina dua daun panto tengah dilengkepan ku alat panyalindungan kaamanan, anu tiasa balik kana kaayaan kabuka nalika aya halangan nalika nutup, anu aman sareng dipercaya.

ZDM50

Lebar pigura luarna 50mm, sareng kandel témbokna bagéan 2.0mm.
Pigura luar sareng kipas jero dipotong 45 derajat.
Kipas muti modeu pilihan opsional, anu tiasa narilep di luar.
Cahaya na saé, garis paningalna saé, penampilanana cekung, sareng fungsina praktis.
Kapasitas bantalan ageung, cocog pikeun lawang bentang ageung, gampang dianggo sareng ngeusian rohangan alit.
Kalayan kiyeu gelas nyaéta 14mm, anu cocog pikeun gelas tunggal.
3,6m * 2.2m opat panto standar per pasokan habis 5.574kg;

ZDM70

Lebar pigura luarna 69mm, sareng kandel témbok bagéan na nyaéta 3.0mm.
Pigura luar sareng kipas jero dipotong 45 grader.
Mode kipas opsional multi kipas, anu tiasa narilep di luar.
Ukuran bagianna sedeng, cahayana saé, garis paningalna saé, sareng fungsina praktis.
Séri ieu tiasa milih panutup témbok sareng penampilan anu saé.
Kapasitas bantalan ageung, cocog pikeun lawang bentang ageung, gampang dianggo sareng ruang leutik 0ccupy.
Lebar kiyeu kaca nyaéta 26mm, anu cocog pikeun kaca insulasi.
3,6m * 2.2m opat panto standar per pasokan habis 93kg;


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Sliding door and window

      Gésér panto sareng jandéla

      Geser panto mangrupikeun panto kulawarga biasa, anu tiasa didorong teras ditarik. Kalayan pamekaran téknologi sareng kaanekaragaman artina hiasan, fungsi sareng ruang lingkup panto ngageser ngembangna tina permukaan piring tradisional dugi ka kaca, kaén, rotan, profil alloy aluminium, ti panto ngageser, panto tilepan kana panto partisi. Naha éta kamar mandi méter pasagi atanapi kamar panyimpenan anu henteu teratur, salami panto ngageser diganti, henteu janten masalah ...

    • Vertical sliding door and window

      Panto jeung jandéla ngageser nangtung

      Jandéla ngageser tiasa dibagi kana jandéla ngageser horisontal sareng jandéla ngageser nangtung numutkeun arah geser anu béda. Jandéla ngageser horisontal kedah disetél ku alur rel di luhur sareng handapeun jandéla sash, sareng jandéla ngageser nangtung peryogi katrol sareng kasaimbangan. Jandéla ngageser ngagaduhan kaunggulan henteu nempatan rohangan jero rohangan, penampilan anu saé, harga ekonomis sareng panyegelan anu saé. Nganggo rel kelas tinggi, lembut dorong, buka ...

    • Insulated home floor spring door

      Panto spring lanté bumi anu terisolasi

      Lawang panto lanté anu terisolasi mangrupikeun panto otomatis, sareng jalur na didamel tina kakuatan tinggi sareng tahan aluminium. Éta tiasa diteukteuk sacara sederhana, bahkan di toko-toko sareng tempat-tempat sanés anu ngagaduhan rupa-rupa lébar muka, tiasa disaluyukeun dina situs sareng dipasang kalayan ukuran anu pangsaéna. Panjang unit dasarna nyaéta 2.5m. Pangropéa sadidinten 1. Saatos dipasang panto sareng windows, pilem pelindung dina permukaan profil kedah dipiceun dina waktosna sareng diberesihan; Upami teu kitu, hiji numbe ageung ...

    • luxury door

      panto méwah

    • Insulated home sliding doors and windows

      Insulated panto ngageser sareng jandéla

      Ayeuna dina rupa-rupa lingkungan anu béda-béda bakal seueur dianggo panto insulasi panas sareng windows, alesan utamina nyaéta ngagaduhan kinerja insulasi panas anu saé, dina prosés aplikasi henteu kedah dirawat khusus, gaduh airtightness anu saé, sareng ogé tiasa ngahontal anu saé pangaruh tahan cai sareng seuneu, kaamanan ogé bakal ngahontal standar anu langkung luhur. Kusabab kinerja insulasi termal anu hadé sareng pangaruh insulasi sora sareng réduksi noise, langkung ...

    • business gate

      gerbang bisnis