• banner

profil aluminium industri

  • Aluminium Round Tube

    Tube Babak Aluminium

    Tube Babak Aluminium 6063T6 mangrupikeun bentuk tubular 6063 Aluminium Alloy. Paduan ieu biasana disebut salaku paduan arsitéktur.

  • Aluminium Round Bar

    Bar Babak Aluminium

    Aluminium Babak Bar 6063T6 nyaéta buleud ngawangun Alloy Aluminium 6063. Paduan ieu biasana disebut salaku paduan arsitéktur. Diwangun salaku paduan ékstrusi, 6063 Aluminium Alloy ngagaduhan sipat tarik anu cukup luhur, ciri bérés anu hébat sareng tahan korosi anu luhur. Mangrupikeun salah sahiji paduan anu paling cocog pikeun aplikasi anodizing kalebet anodizing jas atos pikeun tabung silinder hawa.

  • Extrusion profiles

    Profil ékstrusi

    Pedaran Produk Cetakan ekstrusi numutkeun gambar pelanggan, sababaraha sérat campuran alloy aluminium. Unsur campuran alloy utama 6061 alloy aluminium nyaéta magnésium sareng silikon, sareng bentuk fase Mg2Si. Upami éta ngandung sajumlah mangan sareng kromium, éta tiasa nétralkeun pangaruh goréng tina beusi; sakapeung sakedik tambaga atanapi séng ditambihkeun kanggo ningkatkeun kakuatan alloy tanpa ngadamel résistansi korosi na ngirangan nyata; aya sakedik tambaga dina ...
  • Aluminium Hexagon tube

    Tabung Hexagon Aluminium

    Aplikasi Aluminium Tube Industrial Aerospace / Otomotif / Produk Podomoro / Éléktronika / Olahraga rineh / jati padang rumput hejo / asesoris Kelautan Kelas 6000 Seri Bentuk Hexagon tube Permukaan Perawatan Anodized Panjang 1000mm – 6000mm Mesin panggunaan, mobil Hardness standard Alloy Atanapi Henteu Paduan Temper T3 - T8 Paduan 6061/6063/6005/6082
  • Aluminium Square Tube

    Tube Kotak Aluminium

    Aluminium Square Tube 6082T6 mangrupikeun bentuk pipa pasagi 6082 Aluminium Alloy. Paduan ieu aya dina kulawarga aluminium-magnesium-silikon tempa (séri 6000 atanapi 6xxx). Mangrupikeun salah sahiji paduan anu langkung populér dina séri na.

  • Aluminium Hexagon Bar

    Aluminium Hexagon Bar

    Pedaran Produk Aluminium Hexagon Bar 6082T6 mangrupikeun héksagonal 6082 Aluminium Alloy bar. Paduan ieu aya dina kulawarga aluminium-magnesium-silikon tempa (séri 6000 atanapi 6xxx). Mangrupikeun salah sahiji paduan anu langkung populér dina séri na. 6082 Aluminium Alloy biasana diwangun ku ékstrusi sareng gulung, tapi salaku paduan tempa henteu dianggo dina casting. Éta ogé tiasa ditempa sareng dilapis, tapi éta henteu umum sareng paduan ieu. Éta henteu tiasa dianggo dikerasan, tapi biasana diubaran ku panas ...
  • Aluminium Angle

    Angle Aluminium

    Aluminium Angle 6063T6 nyaéta sudut ngawangun 6063 Aluminium Alloy. Paduan ieu biasana disebut salaku paduan arsitéktur.

    Diwangun salaku paduan ékstrusi, 6063 Aluminium Alloy ngagaduhan sipat tarik anu cukup luhur, ciri bérés anu hébat sareng tahan korosi anu luhur.

    Mangrupikeun salah sahiji paduan anu paling cocog pikeun aplikasi anodizing kalebet anodizing jas atos pikeun tabung silinder hawa.

  • Aluminium Channel

    Saluran Aluminium

    Pedaran Produk Aluminium Channel 6063T6 nyaéta saluran anu ngawangun 6063 Aluminium Alloy. Paduan ieu biasana disebut salaku paduan arsitéktur. Diwangun salaku paduan ékstrusi, 6063 Aluminium Alloy ngagaduhan sipat tarik anu cukup luhur, ciri bérés anu hébat sareng tahan korosi anu luhur. Mangrupikeun salah sahiji paduan anu paling cocog pikeun aplikasi anodizing kalebet anodizing jas atos pikeun tabung silinder hawa.
  • Aluminium Flat Bar

    Bar Datar Aluminium

    Paduan 6082-T6 ieu aya dina kulawarga aluminium-magnesium-silikon tempa (6000 atanapi 6xxx séri). Mangrupikeun salah sahiji paduan anu langkung populér dina séri na.

    6082 Aluminium Alloy biasana diwangun ku ékstrusi sareng gulung, tapi salaku paduan tempa henteu dianggo dina casting. Éta ogé tiasa ditempa sareng dilapis, tapi éta henteu umum sareng paduan ieu. Éta henteu tiasa dianggo dikerasan, tapi biasana panas diubaran pikeun ngahasilkeun témpers kalayan kakuatan anu langkung luhur tapi ka handap saluran.

  • Aluminium Rectangular Tube

    Tube Rectangular Aluminium

    Aluminium Rectangular Tube 6063T6 nyaéta tabung persegi panjang ngawangun 6063 Aluminium Alloy. Paduan ieu biasana disebut salaku paduan arsitéktur.

    Diwangun salaku paduan ékstrusi, 6063 Aluminium Alloy ngagaduhan sipat tarik anu cukup luhur, ciri bérés anu hébat sareng tahan korosi anu luhur.

    Mangrupikeun salah sahiji paduan anu paling cocog pikeun aplikasi anodizing kalebet anodizing jas atos pikeun tabung silinder hawa.

  • Aluminium Tee Bar

    Bar Tee Aluminium

    Aluminium Tee Bar 6063T6 mangrupikeun téa ngawangun 6063 Aluminium Alloy bar. Paduan ieu biasana disebut salaku paduan arsitéktur.

    Diwangun salaku paduan ékstrusi, 6063 Aluminium Alloy ngagaduhan sipat tarik anu cukup luhur, ciri bérés anu hébat sareng tahan korosi anu luhur.

    Mangrupikeun salah sahiji paduan anu paling cocog pikeun aplikasi anodizing kalebet anodizing jas atos pikeun tabung silinder hawa.

  • Aluminium Shelf

    Rak Aluminium

    Pedaran Produk tahan suhu tinggi, tahan korosi, tahan abrasi. Aranjeunna idéal pikeun gudang anu bersih, sipat mékanis anu saé, kakuatan sambungan anu luhur sareng kapasitas bantalan anu luhur. Beungeutna geulis sareng tahan korosi. Workbench profil aluminium slot T-fléksibel tiasa nampung lampu tambahan sareng fasilitas tempat diukna supados gancang diwangun. Gampang dipasang; henteu diperyogikeun mesin; rapih sareng rapih. Ngagaduhan rak anu pas anu penting pikeun épisiénsi ...
12 Teras> >> Halaman 1/2