• banner

Panto imah na jandéla imah anu terisolasi

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Panto sareng jandéla ningali kana panto sareng jandéla kalayan ventilasi anu tangtu, kinerja cahaya sareng fungsi pangonci, anu maneuh dina sisi liang sareng sungut kalayan langkung ti dua titik paralel atanapi vertikal salaku porosna, sareng tiasa dibuka sacara manual, listrik , dirante, dipintal, diputer sareng magnetik. Éta kabagi kana lawang jero, lawang luar, gratis, gantung luhur, gantung handap, gantung tengah, mindahkeun, jandéla kolép lipat, jandéla lépéd lipat, tilepan, angkat, jst
Muka horisontal nuduhkeun bentuk lawang panto sareng jandéla. Panto sareng jandéla tiasa didamel kana bukaan horisontal internal, bukaan horizontal luar sareng bukaan horisontal internal kalayan fungsi gantung! Buka datar sareng push-pull ngan ukur ngarujuk kana lawang panto sareng windows, utamina ngalangkungan perangkat keras pikeun ngahontal pangaruh anu dipikahoyong!
Ati-ati
1. Jandéla casement luar henteu cocog pikeun gedong luhur - gedong padumukan kalayan tujuh atanapi langkung lanté;
2. Kaca kaamanan kedah dianggo pikeun gelas, sabab nalika gelas rusak teu kahaja, jalma anu lewat bakal cilaka nalika dibuka di luar (pikeun gedong padumukan anu genep lanté atanapi handap), sareng anggota kulawarga bakal cilaka nalika éta dibuka di jero;
3. Unit propésional kedah diulem pikeun desain sareng pamasangan

G70

Lebar pigura luarna 67mm sareng 100mm, sareng kandel témbok bagéan na nyaéta 1.6mm;
Batas sareng kipas ier dipotong ku 45 derajat.
Bentuk jandela seueur permukaan cambered kalayan penampilan anu saé.
Séri ieu tiasa dianggo pikeun muka jandéla, muka jandéla sareng muka panto.
Kaca kiyeu 27mm cocog pikeun insulasi gass.
Sareng kinerja panyegelan langkung saé tibatan jandéla geser umum.
1,5m * 1.8m tipe jandéla standar per pasagi habis 10.949kg;

WGR96P

Lebar pigura luarna 96mm, sareng kandel témbok bagéan na nyaéta 1.4mm.
Batas sareng kipas batin diteukteuk ku 45 derajat.
Séri ieu tiasa dianggo salaku panto luar.
Kaca gurat 31mm-35mm tiasa dipilih numutkeun kabutuhan alur anu ngaréspon.
Kalayan pita perekat atanapi lem kaca, sareng kinerja panyegelan langkung saé tibatan jandéla geser umum.
Jandéla standar 1,5m * 1.8m (kalayan jandéla layar) 10.132kg per pasagi dikonsumsi.

WGR100E

Lebar pigura luarna 100mm, sareng kandel témbok bagéan na nyaéta 1.4mm.
Batas sareng kipas batin diteukteuk ku 45 grader.
Séri ieu mangrupikeun layar jandéla kabuka sareng kabuka anu terintegrasi sareng konci tangan anu mandiri.
Kasa biasa tiasa dianggo, atanapi jaring intan tiasa dianggo.
Kaca gurat 26mm-30mm tiasa dipilih pikeun nyayogikeun kabutuhan alur anu teu merespon
Serial ieu tiasa dianggo pikeun ngadamel windows sareng windows.
Jandéla standar 1,5m * 1.8m (kalayan jandéla layar) 1.061k per bahan pasagi;

WGR110

Lebar pigura luarna 110mm sareng 150mm, sareng kandel témbok bagéan na nyaéta 1.4mm;
Batas sareng kipas batin diteukteuk ku 45 derajat.
Séri ieu mangrupikeun layar jandéla kabuka sareng kabuka anu diintegrasikeun sareng konci mandiri.
Kalayan layar tina intan intan, gile anti-maling tiasa ditambih di tengahna.
Alur kaca 23mm sareng 25mm tiasa dipilih numutkeun kabutuhanana.
Gelas posisi maneuh tiasa dirobih janten istltion jero rohangan.
Jandéla standar 1,5m * 1.8m (kalayan jandéla layar) 1,352kg per pasagi dikonsumsi.

WGR110P

Lebar pigura luarna 110mm sareng 150mm, sareng kandel témbok bagéan na nyaéta 1.4mm;
Batas sareng kipas batin diteukteuk ku 45 derajat.
Séri ieu mangrupikeun layar jandéla kabuka sareng kabuka anu diintegrasikeun sareng konci mandiri.
Kalayan layar tina intan intan, gile anti-maling tiasa ditambih di tengahna.
Alur kaca 23mm sareng 25mm tiasa dipilih numutkeun kabutuhanana.
Gelas posisi maneuh tiasa dirobih janten istltion jero rohangan.
Jandéla standar 1,5m * 1.8m (kalayan jandéla layar) 1,352kg per pasagi dikonsumsi.

WGR115

Lebar pigura luar nyaéta 90mm sareng 115mm, sareng kandel témbok bagéan na nyaéta 1.4mm;
Batas sareng kipas batin diteukteuk ku 45 derajat.
Éta tiasa dibuka sacara horisontal sareng horisontal, sareng éta tiasa dibuka sacara horisontal.
Jandéla layar nganggo layar intan tiasa dibuka datar atanapi dorong teras tarik.
Kaca kiyeu 27mm cocog pikeun kaca insulasi.
Jandéla standar 1,5m * 1.8m (kalayan jandéla layar) 12.249kg per pasagi dikonsumsi.

WGR130

Lebar pigura luarna 65mm sareng 130mm, sareng kandel témbok bagéan na nyaéta 1.9mm;
Batas sareng kipas lebet dipotong ku 45 derajat.
Séri ieu mangrupikeun layar jandéla kabuka sareng kabuka anu terintegrasi sareng konci tangan anu mandiri.
Kalayan panto layar sareng jandéla, gille anti maling tiasa ditambih di tengahna.
Kiyeu gelas nyaéta 17 mm - 3 mm, sareng goove crrespondin tiasa dipilih numutkeun kabutuhan.
Gelas posisi maneuh tiasa dirobih janten jero ruangan.
0.9m * 2.2m panto standar (kalayan panto layar) per pasokan habis 19.588kg;

WGR768

Lebar pigura luarna 71mm, sareng kandel témbok bagéan na nyaéta 1.4mm.
Batas sareng kipas batin diteukteuk ku 45 derajat.
Séri ieu mangrupikeun layar jandéla kabuka sareng kabuka anu diintegrasikeun sareng konci mandiri.
Anti maling gille tiasa ditambih di tengahna.
Lebar kiyeu kaca nyaéta 24mm, anu cocog pikeun kaca insulasi.
Kalayan pita perekat atanapi lem kaca, sareng kinerja panyegelan langkung saé tibatan jandéla geser umum.
Jandéla standar 1,5m 1.8m (kalayan jandéla layar) 9053kg per pasagi dikonsumsi.

WGR90 / 140

Pigura luarna 90 mm, 110mm, 120 mm, 140 mm, sareng kandel témbok bagéan na nyaéta 1.4mm.
Batas sareng kipas ier dipotong ku 45 derajat.
Rupa-rupa kerangka luar sareng bahan kipas tiasa dipilih.
Séri ieu mangrupikeun layar jandéla kabuka sareng kabuka anu diintegrasikeun sareng konci mandiri.
Kalayan layar tina intan intan, gilel anti-maling tiasa ditambih di tengahna.
Kaca 27mm kiyeu dipilih numutkeun kana rubak pigura luarna.
1,5m * 1.8m tipe jandéla standar per pasagi habis 10.11kg;

WGR108 / 118

Lebar pigura luar nyaéta 108mm sareng 118mm, sareng kandel témbok bagéan na nyaéta 1.4mm;
Batas sareng kipas batin diteukteuk ku 45 derajat.
Séri ieu mangrupikeun layar jandéla kabuka sareng kabuka anu diintegrasikeun sareng konci mandiri.
Gille anti-maling tiasa ditambih di tengahna, sareng témbok ogé tiasa didamel.
Alur kaca 25mm sareng 34mm cocog pikeun kaca insulasi.
Serial ieu tiasa dianggo pikeun ngadamel windows sareng windows.
Jandéla standar 1,5m * 1.8m (kalayan jandéla layar) 12.931kg per pasagi dikonsumsi.

WPC68

Lebar pigura luarna 67mm, sareng kandel témbok bagéan na nyaéta 1.4mm.
Batas sareng kipas lebet dipotong ku 45 degres.
Jandéla jinis jinis hubungan anu dihijikeun, dibagikeun konci.
Gelas posisi maneuh tiasa dirobih janten istallasi jero rohangan.
Kaca gurat 28mm-36mm tiasa dipilih numutkeun kabutuhan alur anu teu merespon.
Anjeun tiasa milih hiji, kabuka, tunggal kabuka + tetep. Serial ieu tiasa dianggo pikeun ngadamel windows sareng windows.
Jandéla standar 1,5m 1.8m (kalayan jandéla layar) 8,71kg ​​per pasagi dihakan

WPC90C

Lebar pigura luarna 100mm, sareng kandel témbok bagéan na nyaéta 1.4mm.
Batas sareng kipas batin diteukteuk ku 45 grader.
Séri ieu mangrupikeun layar jandéla kabuka sareng kabuka anu terintegrasi sareng konci tangan anu mandiri.
Kasa biasa tiasa dianggo, atanapi jaring intan tiasa dianggo.
Kaca gurat 26mm-30mm tiasa dipilih pikeun nyayogikeun kabutuhan alur anu teu merespon
Serial ieu tiasa dianggo pikeun ngadamel windows sareng windows.
Jandéla standar 1,5m * 1.8m (kalayan jandéla layar) 1.061k per bahan pasagi;

WPG68

Lebar pigura luarna 70mm, sareng kandel tembok bagéan na nyaéta 1.4mm.
Batas sareng kipas batin diteukteuk ku 45 derajat.
Séri ieu layar disumputkeun.
Kaca gurat 25mm-31mm tiasa dipilih numutkeun kabutuhan tina goove anu merespon.
Kalayan pita perekat atanapi lem kaca, sareng perfrmance sealing langkung saé tibatan jandéla geser umum.
1,5m * 1.8m benang tutup tutup standar) 8,99kg per pasagi dikonsumsi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Folding door

      Panto tilepan

      Panto tilepan utamina diwangun ku pigura panto, daun panto, bagian transmisi, bagian panangan anu diputer, batang transmisi, parangkat panunjuk arah, jst Jinis panto tiasa dipasang dina jero ruangan sareng luar. Unggal panto aya opat daun, dua pikeun panto sisi sareng dua pikeun panto tengah. Pigura dina hiji sisi daun panto sisi disambungkeun sareng daun panto tengah ku engsel, Aci puteran luhur sareng handap masing-masing dipasang dina tungtung luhur sareng handap stile ...

    • Casement door and window

      Panto sareng panto jandéla

      Engsel dipasang dina hiji sisi sela jandéla sareng sambungkeun sareng pigura jandéla. Numutkeun kana bukaan luar atanapi batin, jenis jandéla ieu dibagi kana jandéla casement luar sareng jandéla casement batin. Jandéla jenis ieu dicirikeun ku struktur saderhana, bukaan anu fleksibel, gampang dibersihkeun, sareng kinerja panyegelan anu saé nalika ditutup. Éta mangrupikeun jinis jandéla anu paling sering dianggo dina gedong sipil [1] Gaya jandéla di imah-imah masarakat. Muka sareng closi ...

    • luxury door

      panto méwah

    • Insulated home folding door

      Panto tilepan bumi anu terisolasi

      Desain sistem alur standar Éropa, éndah tur indah, teu aya liang pamolahna kabocoran; Aya seueur gaya kombinasi sareng sababaraha bentuk pikeun anjeun milih. Struktur profil sadar tilu struktur rongga, sareng struktur rongga multi gaduh insulasi sora anu luhur sareng pangaruh hemat énergi tinggi (Sapertos: insulasi panas, AC anu tiis, énergi pemanasan henteu gampang dileupaskeun, sareng sajabana); Kinerja anti maling, nganggo engsel (engsel) pikeun muka, multi konci poi ...

    • casement door

      panto kamar

    • business gate

      gerbang bisnis