• banner

Panto spring lanté bumi anu terisolasi

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Lawang panto lanté anu terisolasi mangrupikeun panto otomatis, sareng jalur na didamel tina kakuatan tinggi sareng tahan aluminium. Éta tiasa diteukteuk sacara sederhana, bahkan di toko-toko sareng tempat-tempat sanés anu ngagaduhan rupa-rupa lébar muka, tiasa disaluyukeun dina situs sareng dipasang kalayan ukuran anu pangsaéna. Panjang unit dasarna nyaéta 2.5m.
Pangropéa sapopoé
1. Saatos dipasang panto sareng windows, pilem pelindung dina permukaan profil kedah dihapus dina waktosna sareng diberesihan; Upami teu kitu, sajumlah ageung permén karét pelindung bakal tetep dina profil, anu sesah dibersihkeun.
2. Dina dinten anu berangin, kolésér kedah ditutup dina waktosna.
3. Objek beurat henteu tiasa digantungkeun dina gagang jandela casement.
4. Jandéla ayun tiasa dibuka sacara béda ku cara ngarobah arah gagang saklar. Urang kedah terang kumaha ngoperasikeunana pikeun nyegah karusakan.
5. Nalika jandéla ngageser dianggo, lagu ngageser kedah sering dibersihkeun supados tetep bersih, sahingga henteu aya partikel anu heuras dina permukaan lagu sareng alur.
Prinsip
Lantai cinyusu mangrupikeun panto hidrolik langkung caket, tapi alat anu mencétan na nyaéta alat cacing tibatan rak sareng pinion. Kusabab roda cacing tiasa muter payun sareng mundur, cinyusu darat tiasa dianggo pikeun panto kalayan muka dua arah, sedengkeun panto anu langkung caket ngan ukur tiasa dianggo pikeun panto kalayan muka hiji arah. Téknologi konci cinyusu taneuh nyaéta korsi bantalan di bagian handap aci utama, anu nangtoskeun tingkat bantalan cinyusu darat.

WGR100

Lebar propilna 100mm sareng kandel témbokna bagéan 2.0mm.
Séri ieu minuhan panto semi kipas sareng ganda sareng sisi anu caang sareng sisi anu caang.
Di jero sareng 0 di luar feeley dibuka sareng ditutup sacara otomatis.
Rupa-rupa pigura, panto sareng garis tekanan sayogi.
Tiasa dijantenkeun panto lobi sareng kantor, kalayan penampilan anu saderhana sareng indah sareng pangaruh hinaan.t
Kaca kiyeu 24mm? 32mm tiasa dipilih numutkeun kabutuhan.
1.8m * 2.4m 12.145kg pikeun tiap bahan habis lantai.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Folding door

      Panto tilepan

      Panto tilepan utamina diwangun ku pigura panto, daun panto, bagian transmisi, bagian panangan anu diputer, batang transmisi, parangkat panunjuk arah, jst Jinis panto tiasa dipasang dina jero ruangan sareng luar. Unggal panto aya opat daun, dua pikeun panto sisi sareng dua pikeun panto tengah. Pigura dina hiji sisi daun panto sisi disambungkeun sareng daun panto tengah ku engsel, Aci puteran luhur sareng handap masing-masing dipasang dina tungtung luhur sareng handap stile ...

    • overhang door

      panto overhang

    • sun room

      kamar panonpoé

    • Insulated home folding door

      Panto tilepan bumi anu terisolasi

      Desain sistem alur standar Éropa, éndah tur indah, teu aya liang pamolahna kabocoran; Aya seueur gaya kombinasi sareng sababaraha bentuk pikeun anjeun milih. Struktur profil sadar tilu struktur rongga, sareng struktur rongga multi gaduh insulasi sora anu luhur sareng pangaruh hemat énergi tinggi (Sapertos: insulasi panas, AC anu tiis, énergi pemanasan henteu gampang dileupaskeun, sareng sajabana); Kinerja anti maling, nganggo engsel (engsel) pikeun muka, multi konci poi ...

    • Casement door and window

      Panto sareng panto jandéla

      Engsel dipasang dina hiji sisi sela jandéla sareng sambungkeun sareng pigura jandéla. Numutkeun kana bukaan luar atanapi batin, jenis jandéla ieu dibagi kana jandéla casement luar sareng jandéla casement batin. Jandéla jenis ieu dicirikeun ku struktur saderhana, bukaan anu fleksibel, gampang dibersihkeun, sareng kinerja panyegelan anu saé nalika ditutup. Éta mangrupikeun jinis jandéla anu paling sering dianggo dina gedong sipil [1] Gaya jandéla di imah-imah masarakat. Muka sareng closi ...

    • casement door

      panto kamar