• banner

Sertifikasi produk internasional pikeun ngabantosan ékspor panto alloy aluminium sareng Windows

Dina pangaruh strategi nasional "Hiji Sabuk Sareng Hiji Jalan", pamekaran industri pangwangunan parantos ngajantenkeun kamajuan anu lega sareng ngagancangkeun laju "kaluar" industri konstruksi. Ayeuna, skala "infrastruktur Sabuk Sareng Hiji Jalan" proyék-proyék infrastruktur di sababaraha daérah parantos ngaleuwihan 1 triliun yuan, sareng skala investasi lintas-batas sakitar 52,4 milyar dolar AS. Siklus pangwangunan infrastruktur umum nyaéta 2-4 taun. Dina 2015, jumlah investasi "Sabuk Sareng Hiji Jalan" domestik antara 300 milyar sareng 400 milyar yuan. Diantara investasi infrastruktur luar negeri, 1/3 tina proyék éta di Cina. Dina 2015, skala investasi anu disetir ku "Hiji Sabuk Sareng Hiji Jalan" sakitar 400 milyar yuan.
Ampir 60 nagara sapanjang Beubeur sareng Jalan parantos nyatakeun dukunganna sareng aktip ilubiung dina pangwangunan. Radiasi "Hiji Sabuk Sareng Hiji Jalan" nutupan ASEAN, Kidul, Kulon, Tengah, Afrika Kalér sareng Éropa, kalayan jumlah penduduk 4,6 milyar (sakitar dua per tilu dunya) sareng total PDB 20 triliun dolar AS (sakitar hiji -kulo dunya). Numutkeun perkiraan awal, proporsi ékspor Tiongkok ka daérah "Hiji Sabuk Sareng Hiji Jalan" diperkirakeun naék sakitar sapertilu dina dasawarsa salajengna, sareng total investasi China dina Sabuk sareng Jalan Inisiatif diperkirakeun ngahontal $ 5 triliun.
Pupuhu moal nyéépkeun usaha pikeun ngadukung "daérah" visi jalan sutra énggal, sareng pikeun pangwangunan dana $ 40 milyar pikeun ngalibatkeun "daérah" nagara-nagara pasipik nganggo konstruksi infrastruktur, dina latar tukang festival internasional, didinya bakal janten bagian ageung tina perusahaan konstruksi domestik angkat ka mancanagara, pikeun ilubiung dina pangwangunan.
Ayeuna, panto aluminium sareng Windows dina rohangan pasar global ageung, khususna di Australia, Asia Tenggara sareng Amérika Kidul sareng tempat-tempat sanés.
Australia:
Sanaos indikator kinerja panto Australia sareng desain Windows, khususna kinerja insulasi, henteu luhur, umumna dianggap sami sareng tingkat Cina sapuluh taun ka pengker. Numutkeun pangenalan pamekar Australia, panto sareng Windows aranjeunna tiasa diliwatan ngan ukur pikeun ngahontal spésifikasi desain lokal.
Vila-vila anyar di Australia nganggo Windows aluminium umum, aya ogé sajumlah leutik panto aluminium sasak rusak sareng Windows. Di apartemen Australia sareng gedong komérsial, aluminium Windows dianggo dina jumlah anu seueur.
Asia Tenggara:
Pasar Asia Tenggara mangrupikeun nagara pertanian ageung, produksi sareng kakurangan manufaktur, sareng ayeuna dina jaman pangwangunan gancang, giat ngalaksanakeun pangwangunan dasar, paménta panto bahan bangunan sareng produk Windows ageung pisan, kami Cina mangrupikeun nagara manufaktur ageung di dunya, produk gumantung kana impor nagara urang.
Amérika Kidul:
MiltonRego, présidén Asosiasi Aluminium Brasil (ABAL), nyatet anyar éta
Dina 2018, Brasil bakal ngimpor 132,000 ton aluminium ti Cina, ngajantenkeun Cina salaku nagara sumber utama pikeun impor aluminium Brasil. Milton Lego nyatakeun Brasil laun-laun ngahasilkeun kirang aluminium sareng langkung ngimpor. "Kusabab Cina ngahasilkeun seueur aluminium, urang ngahasilkeun kirang sareng kirang aluminium sareng ngekspor langkung seueur deui bijih aluminium." Cenah. "Produksi aluminium di Cina parantos ningkat 12 kali lipat ti saprak 2000, ngajantenkeun Cina produsen sareng éksportir produk aluminium pangageungna. "Brazil ngan saukur henteu tiasa bersaing sareng Cina dina produksi aluminium."


Waktos Post: Jul-05-2021