• banner

Karakteristik kinerja sareng kaunggulan panto alloy aluminium sareng Windows

Salaku tambahan kana alesan di luhur, tapi ogé tina panto alloy aluminium sareng Windows ngagaduhan ciri sareng kaunggulan sapertos kieu:
Karakteristik kinerja panto alloy aluminium sareng Windows:
1, beurat enteng, awét. Panto alloy aluminium sareng Windows tibatan panto baja sareng Windows sakitar 50% cahaya; Ti batan panto kai sareng tahan korosi Windows, henteu gampang buruk, lapisan pewarnaan oksidasi na henteu murag, henteu luntur, awét.
2, kinerja sealing anu saé. Kedap udara tina panto panto alloy aluminium tinggi, kelamin watertight sareng jinis insulasi sora langkung saé tibatan jandéla panto kai sareng jandéla panto waja.
3, warna sareng hérang caang sareng éndah. Pigura jandela panto alloy aluminium didamel tina bahan, prosés ngalangkungan amoniasi, tiasa nganggo warna sapertos silvery bodas, perunggu, beureum poék, tiasa nyandak pola hiasan warna na. Panto alloy aluminium sareng jandéla anu ngajantenkeunana, penampilanna éndah, permukaanna caang sareng bersih, warna sareng hérang anca sareng tegep, ningkat pangaruh hiasan tina fasad jero sareng luar. Panto alloy aluminium sareng Windows, pelestarian panas, tahan seuneu, tahan cai, anti korosi, kinerja insulasi sora nyaéta jandéla kai, jandéla waja, henteu aya bandingna, hargana sedeng, penampilan mewah, sababaraha gaya, panyegelan anu saé, tahan seuneu, henteu gampang pikeun deformasi, kakuatan anu saé, gampang dipasang, téknologi anu saé, mangrupikeun generasi anyar panto sareng bahan Windows, kalayan prospek anu lega.
Kaunggulan tina panto alloy aluminium sareng Windows:
1: ketang cai, kedap udara
Kedap cai sareng kedap udara mangrupikeun titik konci pikeun milih panto sareng Windows, panto alloy aluminium sareng Windows dina dua aspek pagelaran ieu saé pisan. Kinerja watertight anu saé pikeun mastikeun yén nalika badai datang, tapi ogé sacara efektif nyegah cai hujan ka kamar. Sareng kinerja airtight kawilang kuat, sareng nganggo pita panyegel, pikeun ngahontal pangaruh tahan angin sareng haneut.
2: kinerja insulasi sora
Anu ngagunakeun jandéla panto alloy aluminium nyaéta gelas toughened kerung, insulasi sora langkung kuat. Dibandingkeun sareng panto kai biasa ngagaduhan pangaruh insulasi sora anu langkung saé, tiasa nyaring noise luar tiasa ngahontal tingkat lemah nalika lebet kamar, dicegah gangguan halcyon di jero rohangan.
3: kahirupan palayanan
Paduan aluminium awét sareng henteu ngagaduhan masalah sepuh. Sareng permukaan panto alloy aluminium sareng Windows bakal ditutupan ku lapisan pilem alumina anu ipis tapi kuat pisan, kalayan ciri anu jelas-jelas, komposisi stabil, anti sepuh, teu aya deformasi.
Kauntungan kaopat: kinerja lingkungan
Panto alloy aluminium sareng Windows dibandingkeun sareng panto kai biasa, panto kai umumna kedah nganggo veneer cet, sareng cet sareng board artifisial, aya seueur zat bahaya sapertos formaldehida, ngabahayakeun kasihatan. Sareng kusabab panto alloy aluminium sayogi, tanpa bahan ngabahayakeun sanésna sareng sasuai sareng panyalindungan lingkungan, janten jandéla panto alloy aluminium mangrupikeun generasi anyar produk perlindungan lingkungan.


Waktos Post: Jul-03-2021