• banner

Kualitas

Wacang Aluminium teras-terasan fokus kana hakékat operasi bisnis. Dumasar kana pamekaran langkung ti 20 taun, éta parantos ngusulkeun modél manajemén kualitas "hiji inti, dobel sareng lima jaminan", anu utamina nunjukkeun kahoyong staff Wacang pikeun ngudag pangwangunan berkelanjutan.

Hiji Inti

Kalayan budaya salaku inti, Wacang nempatkeun tujuan perusahaan pikeun "nyiptakeun mérek global sareng ngawangun Wacang umur saabad". Dina raraga ngawujudkeun Wacang umur saabad, budaya perusahaan mangrupikeun jiwa perusahaan pikeun pangwangunan anu berkelanjutan. Jalma Wacang ngan ukur tiasa ngawariskeun sareng ngalaksanakeun Wacang. Ngan ku budaya perusahaan anu hadé sareng tradisi tiasa perusahaan hirupna sareng maju.

Kekecapan sareng Mangpaat

Nyandak épisiénsi sareng manpaat salaku patokan, Wacang ngenalkeun nilai inti "integritas, épisiénsi, pragmatisme, sareng usaha", anu nungtut urang Wacang didasarkeun kana kanyataan, turun-ka-bumi, sareng ngalaksanakeun padamelanana dina -kaca bumi dumasar kana kajujuran sareng integritas. Efisiensi kerja sareng efisiensi operasional teraskeun ningkatkeun efisiensi damel.

Wacang Aluminium "Hiji Inti, Pangaruh Ganda sareng Lima Jaminan" Modél Manajemén Kualitas

Kekecapan sareng Mangpaat

Candak sistem jaminan strategis, sistem garansi sumberdaya, sistem jaminan operasi, sistem jaminan pengukuran, sareng sistem jaminan paningkatan salaku sarana, sareng gabungkeun lima sistem jaminan kana perusahaan GB / T 19001, IATF16949, GB / T 24001, GB / T 28001, GB / T23331, standarisasi tingkah laku anu hadé sareng sistem manajemén sareng standar sanésna, pikeun ngahontal integrasi organik tina lima sistem jaminan utama pikeun maksimalkeun pungsi épéktipitas.