• banner

Ngageser panto sareng jandéla

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Geser panto mangrupikeun panto kulawarga biasa, anu tiasa didorong teras ditarik. Kalayan pamekaran téknologi sareng kaanekaragaman artina hiasan, fungsi sareng ruang lingkup panto ngageser ngembangna tina permukaan piring tradisional dugi ka kaca, kaén, rotan, profil alloy aluminium, ti panto ngageser, panto tilepan kana panto partisi.
Naha éta kamar mandi méter pasagi atanapi kamar panyimpenan anu henteu teratur, salami panto ngageser diganti, kumaha sempitna rohanganana, éta moal dibuang. Lawang ngageser tilepan bahkan tiasa dibuka 100%, anu henteu nyandak rohangan nanaon. Tina sudut pandang panggunaan, panto ngageser teu diragukeun pisan ngagampangkeun pembagian ruang angkasa sareng pemanfaatan ruang tamu, sareng desain push-pull anu wajar na cocog sareng kompak sareng wirahma kahirupan modéren. Dina watesan rasa, panto panto push-pull bakal ngajantenkeun ruang tamu katémbong langkung terang, sareng partisi, panutup sareng sajabina saderhana pisan, tapi tanpa kaleungitan parobihan. Dinten ieu, caket alam anu disokong. Panto ngageser lemes sareng sepi tiasa dipasang dina balkon pikeun mikaresep sinar panonpoé sareng pemandangan

HCT10

Lebar pigura nyaéta 100mm, sareng kandel témbok bagian na nyaéta 1.1mm sareng 1.2mm.
Séri ieu mangrupikeun jandéla ngéser sabuk tilu rel.
Aya rél datar, rel tinggi sareng lemah sareng jalur busur sempit.
Kebon kaca 9mm sareng 20mm tiasa milih gelas tunggal atanapi insulasi gass.
Séri ieu tiasa dilengkepan konci na sabit Konci.
Séri ieu tiasa dianggo pikeun jandéla sareng jandéla.
1,5m 1.8m kalayan jandéla caang (sareng jandéla layar) per pasagi tiasa dianggo 4,765kg;

WGX80

Lebar pigura nyaéta 80mm, sareng kandel témbok bagian na nyaéta 1.1mm sareng 1.2mm.
Aya rél datar, rel tinggi sareng Low, rel lega sareng rél sempit.
Séri ieu mangrupikeun jandéla geser tilu beubeur rel, anu tiasa ningkatkeun témbok anti-maling luar
Kaca ngahiyang 6.5mm-20mm, gelas tunggal atanapi kaca insulasi tiasa dipilih.
Rangkaian segel sampéan ieu dieusian ku stip lem ani-clolisioil pikeun ngirangan noise sareng masang Lock and Crescent Lock.
Séri ieu tiasa dianggo pikeun jandéla sareng jandéla.
1,5m * 1.8m kalayan jandéla caang (sareng jandéla layar) per pasokan tiasa dianggo 3669kg;

WGX90

Lebar pigura nyaéta 90mm, sareng kandel témbok bagian na nyaéta 1.1 mm sareng 1.2mm.
Séri ieu mangrupikeun jandéla ngéser sabuk tilu rel.
Aya ril datar, rel tinggi sareng Low, rel lega sareng nrrow ril.
Kalayan kiyeu gelas nyaéta 8mm, anu cocog pikeun gelas tunggal.
Séri ieu tiasa dilengkepan ku konci sareng konci sabit.
Séri ieu tiasa dianggo pikeun jandéla sareng jandéla.
1,5m * 1.8m kalayan jandéla caang (kalayan jandéla layar) per pasagi tiasa dianggo 4,185kg;

WH80

Lebar propilna nyaéta 80 sareng 123mm, sareng kandel témbokna bagéan 1.1mm 1.4mm.
Séri ieu tiasa milih monorel, dua jalur, tilu lagu sareng sajabina.
Daun panto dipotong sambungan kode sudut 45 derajat, pocessing saderhana, splicing tegas;
Alur kaca 18mm sareng 21mm cocog pikeun kaca insulasi.
Séri ieu tiasa dianggo salaku juru roti sareng témbok.
Séri ieu cocog pikeun panto sareng panto balkon.
Séri ieu tiasa ralize lawang ganda, lawang ganda, ngalereskeun dua kali sareng opat bukaan.
1.1mm kandel témbok, 1.8m * 2.2m panto ngageser (teu kaasup bungkus) l 4,383kg per pasagi dihakan.

WH98

Lebar propilna nyaéta 98mm sareng kandel témbok bagéan na nyaéta 1.2mm.
Pigura panto disambungkeun sareng sekrup 90 derajat, sareng daun panto diteukteuk 45 derajat.
Séri ieu tiasa milih dua panto ngéser rel sareng panto rel gantung.
Sareng rel anu handap nganggo katrol bantalan beban pikeun nyorong sareng narik lancar sareng tanpa oyag.
Penghalang gratis, desain ambang handap, gampang acess.
Panutup témbok, sareng permukaan bahan kipas busur cekung sareng penampilan beatil.
Kapasitas bantalan ageung, cocog pikeun panto geser panto balkon, lawang bentang ageung;
Lebar kiyeu kaca nyaéta 18mm, anu cocog pikeun kaca insulasi.
Séri ieu témbok 1.2mm témbok, 1.8m * 2.2m push and pull panto per square habis 5,17kg;

WT808

Lebar pigura nyaéta 79mm, sareng kandel témbok bagian na nyaéta 1.1mm.
Séri ieu mangrupikeun jandéla ngéser sabuk tilu rel.
Rupa-rupa gésér luhur, rel luhur sareng Low, rél handap tiasa dipilih;
Kaca ngahiang 10mm sareng 19mm tiasa milih gelas tunggal atanapi kaca insulasi.
Séri ieu tiasa dilengkepan konci na sabit.
Séri ieu tiasa dianggo pikeun jandéla sareng jandéla.
1,5m * 1.8m kalayan jandéla caang (sareng jandéla layar) per pasagi tiasa dikonsumsi 3,896kg;

WTC84

Lebar pigura nyaéta 84mm, sareng kandel témbok bagian na nyaéta 1.1 mm 1.4mm.
Séri ieu mangrupikeun jandéla ngéser sabuk tilu rel.
Rupa-rupa gésér luhur, rel luhur sareng handap, rel datar tiasa dipilih;
Kalayan kiyeu gelas nyaéta 7mm, anu cocog pikeun gelas tunggal.
Séri ieu tiasa dilengkepan Lock sareng sabit Lock.
Séri ieu tiasa dianggo pikeun jandéla sareng jandéla.
1,5m * 1.8m kalayan jandéla caang (sareng jandéla layar) per pasokan tiasa dianggo 4,307kg;

WTC90A

Lebar pigura 91mm, sareng kandel témbok bagian na 1.2 mm sareng 1.4mm.
Séri ieu mangrupikeun jandéla ngéser sabuk tilu rel.
Aya rél datar, rél luhur sareng handap, rél lega sareng rél sempit.
Kaca kiyeu 7mm - 24mm, anjeun tiasa milih gelas tunggal atanapi kaca insulasi.
Séri ieu tiasa dilengkepan konci na sabit.
Séri ieu tiasa dianggo pikeun jandéla sareng jandéla.
1,5m * 1.8m kalayan jandéla caang (sareng jandéla layar) per pasokan 4,419kg;

WTC98

Lebar pigura nyaéta 98mm, sareng kandel témbok bagéan na nyaéta 1.4mm 1.6mm.
Séri ieu mangrupikeun jandéla ngéser sabuk tilu rel.
Aya lagu anu luhur sareng Low, trek anu lega sareng sempit.
Lebar kiyeu kaca nyaéta 8mm, anu cocog pikeun gelas tunggal.
Séri ieu tiasa dilengkepan konci na sabit.
1,5m * 1.8m kalayan jandéla caang (sareng jandéla layar) per pasagi tiasa dikonsumsi 6.601kg;

WTC100

Lebar pigura nyaéta 100mm, sareng kandel témbok bagian na nyaéta 1.1mm-1.4mm.
Séri ieu mangrupikeun jandéla ngéser sabuk tilu rel.
Lagu-lagu serelek luhur sareng handap langkung lemes dikuras.
Kaca goovevs 6.8mm sareng 24mm tiasa milih gelas tunggal atanapi insulasi gass.
Séri ieu tiasa dilengkepan Lock sareng sabit Lock.
Hiji panto anu tiasa disimpen tiasa dipilih pikeun configrasi rel handap datar.
1,5m * 1.8m kalayan jandéla caang (sareng jandéla layar) per pasagi tiasa dianggo 4,898kg;

WTC125

Lebar pigura 125mm, sareng kandel témbok bagéan na 1.2mm 1.5mm.
Séri ieu mangrupikeun jandela lagu sabuk tiluan sareng panto sisi.
Aya rél datar, rel tinggi sareng lemah sareng jalur busur sempit.
Lebar kiyeu kaca nyaéta 6.2mm, anu cocog pikeun gelas tunggal.
Séri ieu tiasa dilengkepan konci na sabit Konci.
Séri ieu tiasa dianggo pikeun jandéla sareng jandéla.
1.5m * 1.8m kalayan jandéla caang (sareng jandéla layar) per pasagi tiasa dianggo 5.546kg;

WTM104

Lebar propil na 104mm sareng 156mm, sareng kandel témbok propil na 1.2mm.
Pigura panto disambungkeun sareng sekrup 90 derajat, sareng daun panto diteukteuk 45 derajat.
Séri ieu tiasa milih dua tarik push rail sareng tilu tarik push rail.
Roda anti, sareng rél handap nganggo katrol bantalan beban pikeun nyorong sareng narik lancar sareng tanpa oyag.
Penghalang gratis, desain ambang handap, gampang acess.
Didamel tina panutup tembok, sareng permukaan bahan kipas cekungan busur kalayan penampilan anu ngagémbol.
Kapasitas bantalan ageung, cocog pikeun panto geser panto balkon, lawang bentang ageung;
Lebar kiyeu kaca nyaéta 28mm, anu cocog pikeun kaca insulasi.
Témbok 1.2mm témbok, 1.8m * 2.2m push and pull door per square consumables 6.272kg;

WZM118

Lebar pigura profil 108mm 176mm sareng kandel témbok propil na 1.6mm.
Pigura panto disambungkeun sareng sekrup 90 derajat, sareng daun panto diteukteuk 45 derajat.
Séri ieu tiasa milih dua rel push pull, tilu rel push pull sareng layar panto.
Roda anti, sareng rél handap nganggo plley bantalan beban pikeun nyorong sareng narik lancar sareng tanpa oyag.
Penghalang gratis, desain ambang rendah acss gampang.
Séri ieu tiasa dianggo salaku panutup témbok sareng penampilan anu saé.
Kapasitas bantalan ageung, cocog pikeun dorongan panto balcoy dor, bentang ageung dor bentang;
Kiyeu gelas 27mm sareng 33mm lega, sareng cocog pikeun kaca insulasi.
1,8m * 2.2m panto ngageser per pasokan habis 8.506kg


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Insulated home sliding doors and windows

      Insulated panto ngageser sareng jandéla

      Ayeuna dina rupa-rupa lingkungan anu béda-béda bakal seueur dianggo panto insulasi panas sareng windows, alesan utamina nyaéta ngagaduhan kinerja insulasi panas anu saé, dina prosés aplikasi henteu kedah dirawat khusus, gaduh airtightness anu saé, sareng ogé tiasa ngahontal anu saé pangaruh tahan cai sareng seuneu, kaamanan ogé bakal ngahontal standar anu langkung luhur. Kusabab kinerja insulasi termal anu hadé sareng pangaruh insulasi sora sareng réduksi noise, langkung ...

    • sun room

      kamar panonpoé

    • Folding door

      Panto tilepan

      Panto tilepan utamina diwangun ku pigura panto, daun panto, bagian transmisi, bagian panangan anu diputer, batang transmisi, parangkat panunjuk arah, jst Jinis panto tiasa dipasang dina jero ruangan sareng luar. Unggal panto aya opat daun, dua pikeun panto sisi sareng dua pikeun panto tengah. Pigura dina hiji sisi daun panto sisi disambungkeun sareng daun panto tengah ku engsel, Aci puteran luhur sareng handap masing-masing dipasang dina tungtung luhur sareng handap stile ...

    • overhang door

      panto overhang

    • luxury door

      panto méwah

    • Insulated home folding door

      Panto tilepan bumi anu terisolasi

      Desain sistem alur standar Éropa, éndah tur indah, teu aya liang pamolahna kabocoran; Aya seueur gaya kombinasi sareng sababaraha bentuk pikeun anjeun milih. Struktur profil sadar tilu struktur rongga, sareng struktur rongga multi gaduh insulasi sora anu luhur sareng pangaruh hemat énergi tinggi (Sapertos: insulasi panas, AC anu tiis, énergi pemanasan henteu gampang dileupaskeun, sareng sajabana); Kinerja anti maling, nganggo engsel (engsel) pikeun muka, multi konci poi ...